Snuttefilten är klar

snuttefilt

Det blev en snuttefilt-uggla 😉

Vad ska jag virka nu då? Man måste ju ha nåt projekt på gång, utifall att man skulle få tråkigt liksom.

Idag joggade jag för första gången på “vanligt” sätt med “vanliga” joggingskor. Jag springer ju mer som barefoot running annars. Men den senaste tiden har jag fått så ont i vristerna så jag till och med måste stanna och gå ibland, aj  aj aj, inte bra! Jag märkte faktiskt en tydlig förbättring med de vanliga joggingskorna, det gjorde faktiskt inte ont nånstans. Undra vad det kan bero på? Det ska ju vara så naturligt för människan att springa på framfoten.

Min teori är att vristerna har blivit “överbelastade”, man är ju inte lika lätt som en fjäder liksom. Det i kombination med slirigt väglag kan nog ställa till det rejält.

Förutom smärtfria vrister och fötter så gick det förjäkla dåligt att springa idag. Faktiskt. Kroppen vägrade kvickna till och vid minsta lilla ansträngning höll jag på att krokna. Jag fick inte håll eller nåt sånt, utan jag kände mig bara allmänt skitseg, ungefär som om man hade världens baksmälla.

Jaja, det är ju inte varje dag man kan va i sitt livs toppform. Nu ska jag ta en kaffe på våran sköna (och fint städade) balkong i solen. Fast först läre jag diska …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s